Range Rover SVAutobiography zavítal do New Yorku

Na plochy autosalonu v New Yorku dorail i britský Land Rover, který zde představil ultra luxusní Range Rover SVAutobiography.

Na svědomí jej má divize JLR a hlavním cílem bylo, nabídnou neskutečnou porci luxusu a výbavy. Automobil tak nese speciální lak karoserie Graphite Atlas a leštěnou chromovanou mřížku chladiče s nápisem "Range Rover". Nechybí výfukový systém se čtyřmi koncovkami a velká litá kola.

Zatímco vnější změny jsou poměrně omezené, kabina dostala elegantní prémiové kožené čalounění, dřevěné obložení a hliníkové akcenty. K dispozici jsou také luxusní zadní vyklápěcí stolky a nebo dokonce malá lednička.

Pokud to není stále dost luxusní, model může být vybaven posuvnou podlahou v zavazadlovém prostoru, kde se nachází hliník a nebo dřevo. K dispozici je také balíček "Event Seating", který přidává kožené potahy Windsor, přičemž kůže je i na dveřích zavazadlového prostoru.

O pohon se stará přeplňovaný 5,0-litrový motor V8, který produkuje 550 koní a 680 nm točivého momentu. To umožňuje Range Roveru s dlouhým rozvorem zrychlit z 0-100 km/h za 5,5 sekundy a rozjet se až na 225 km / h.

V Evropě se do nabídky dostane i verze SDV6 Hybrid nebo provedení s dieselovým motorem SDV8. Nový Range Rover SVAutobiography se začne prodávat letos v létě a cena v Británii začíná na 148.900 librách.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy