Saleen představil S302 Black Label, nabízí 730 koní

Nový Mustang je už nějakou dobu na scéně a tak společnost Saleen nelenila a odhalila jeho přepracovanou výkonnou variantu.

Ta nese jméno S302 Black Label Mustang a ukáže se na jedné speciální akci v americkém Los Angeles. Pod názvem auta máme prý hledat "nejmocnější výrobní verzi Mustangu k dnešnímu dni," S302 Black Label má totiž přeladěný 5,0-litrový motor V8, který byl vybaven 2,8-litrovým kompresorem.

K tomu se přidávají vysoce průtokové vstřikovače paliva a sportovně vyladěná řídící jednotka. Díky těmto úpravám motor produkuje výsledných 730 koní a 812 Nm točivého momentu. Co se týče designu, auto dostalo aerodynamický body kit s novým předním nárazníkem, kapotou, prahy a splitterem. Posledními změnami je zadní spoiler a 20 palcová litá kola, která ukrývají vysoce výkonný brzdový systém.

Interiér stojí taktéž za to, protože v něm majitel najde bohaté množství kůže a Alcantary, sportovní sedadla, osvětlené prahové lišty a naprosto nové sdruženého ukazatele. Vůz má i vyšívané rohože a individuálně číslované plaketu na přístrojové desce.

Saleen si za ostrého Mustanga řekne 73.214 dolarů a již dnes je možné si jej začít objednávat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy