S-MAX Titanium Sport - rodinné stříbro z Ženevy

ford s-max | foto: Ford

Nový Ford S-Max je dalším modelem, který Ford přivezl do Ženevy.

S-Max Titanium Sport, nejvyšší výbava svou živou premiéru odbývá až nyní v Ženevě. Ford se rozhodl to nejlepší pro S-Max odlišit od ostatních výbav co možná nejvýrazněji. O tom, že máte to nejlepší, vás bude ujišťovat speciální exteriérový balíček, který obsahuje mimo jiné i zadní spoiler. Dále 18-ti palcová kola v pětipaprskovém designu.

Výbava nezapomněla ani na přídomek Sport a její skutečný význam. Proto S-Max dostává sportovní podvozek, který by neměl zapomínat ani na pohodlí ani na větší stabilitu v zatáčkách. Uvnitř vozu vás budou hýčkat kožená sedadla s červeným prošíváním. Pocit prostoru podtrhuje prosklená panoramatická střecha s elektrickým ovládáním.

V noci budou řidiči na cestu svítit adaptivní LED světlomety s technologií Highbeam, která neoslní protijedoucí vozidla. Automaticky po detekování protijedoucího vozu vypnou příslušné diody tak, aby jej neoslnily.

S-Max Titanium Sport, bude dodáván sériově s inteligentním systémem pohonu všech kol. V nabídce motorů přibude i nový 1,5 litrový EcoBoost s výkonem 118 kW (160 koní).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy