Honda Civic Type R (2015) - premiéra zítra, dneškem je známa její celá podoba

Již zítra se dočkáme plného odhalení nejnovější generace ostrého Civicu Type R a možná právě proto odhalilo polské zastoupení značky její novou fotku.

Červený Civic Type R stojí vedle klasického Civicu 5D a Civicu Tourer. Snad nejvíc očekávaný hothatch letoška si svou veřejnou premiéru odbude zítra na autosalonu v Ženevě. Před pár dny jsme mohli vidět i podobu zadní části a i to, jak bude vypadat kabina. Výsledné ztvárnění Civicu Type R je doslova převzato z dřívějšího konceptu Typer R Concept a Concept II.

Pod kapotou zcela jistě najdeme 2,0-litrový přeplňovaný čtyřválec s výkonem více než 280 koní. Ty motor vyšle na přední nápravu, kde se budou o přenos výkonu starat 19-palcové lesklé černé ráfky. Produkční Civic Type R má dosáhnout nejvyšší maximální rychlosti 270 km / h a v případě nouze se o bezpečné zastavení postarají brzdy Brembo s vrtanými kotouči o průměru 350mm.

Honda již dříve zmínila, že nový Civic Type R bude mít vylepšené řízení, snížený podvozek a adaptivní tlumiče se čtyřmi stupni nastavení. Specialitou je tlačítko "+ R", které při stisknutí zvýší citlivost motoru na sešlápnutí plynového pedálu a ještě víc přitvrdí posilovač řízení.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy