Starý Smart Fortwo Cabrio se loučí v edici Edition MOSCOT

Zítra se v Ženevě představí hned několik variací nového Smartu ForTwo a my vám dnes proto přinášíme rozlučkovou edici starého provedení.

Smart se spojil s výrobcem brýlí MOSCOT a vytvořil speciální edici modelu Fortwo Cabrio. Vyrobeno bude jen 100 vozů a zvláštní vydání zároveň slaví 100 let existence firmy MOSCOT. U příležitosti "blížícího se konce" aktuální generace Fortwo Cabrio dostaly všechny vozy lesklé černé panely karoserie v kombinaci s matně žlutým lakem. Auta dostala litá kola BRABUS Monoblock VII v lesklé černém laku a se žlutým kroužkem na ráfku.

Nápadné jsou i ztmavené přední světlomety, štítky MOSCOT na karoserii vozu a nechybí ani přední spoiler. Kabina dostala taktéž černo-žlutou kombinaci,takže očekávejme sedadla v černé kůži, kožené čalounění dveří, přístrojové desky a dveřních kapes. K dispozici je také kontrastní prošití na horní straně tříramenného kůží potaženého volantu, žlutý lak byl aplikován na palubních přístrojích a na spodní části palubní desky.

Smart Fortwo Cabrio Edition MOSCOT je snížen o 10 mm a dostal sportovní odpružení. Vůz je navíc poháněn výlučně tříválcovým motorem s objemem 1,0 litru o výkonu 102 koní, ten posílá sílu na kola skrze 5-rychlostní manuální převodovku.

Za zvláštní a vlastně asi poslední edici Smartu Fortwo Cabrio si prozatím v Německu řekne výrobce o 29,524 Eur, ke svým majitelům pak vůz dorazí na začátku léta.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy