Fiat Doblo se představil ve zvýšené verzi Trekking

Je to pár týdnů zpět, kdy Fiat uvedl novou generaci modelu Doblo. Dneškem se na veřejnost dostala i zvýšená verze s názvem Doblo Trekking.

Jeho živou premiéru čekejme za pár dní na autosalonu v Ženevě a jedná se o robustnější verzi současného Dobla. Změnou prošly nárazníky, přibyla hromada ochranných černých plastů  a o 10 mm vyšší světlá výška. Model má také mlhové světlomety, tónovaná boční skla a exkluzivní 16-palcová litá kola  s celoročními pneumatikami.

Kabina je podobná jako u standardního modelu, na přání však může být vybavena koženými sedačkami z "eko" kůže. Ekologickou kůži najdeme i na palubní desce a na volantu. Ve výbavě nebude v základu chybět tempomat a infotainment systém Uconnect s GPS navigací.

Bohužel, verze Trekking nemá stálý pohon všech kol, místo něj Fiat instaloval nový trakční systém, který slibuje zvýšení přilnavosti v "obtížných terénech." Co se týče motorizací pro zvýšené Doblo, Fiat potvrdil, že provedení Trekking bude k dispozici se všemi motory, které nabízí i klasická verze.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy