Škoda představí speciální verzi Edition pro čtveřici modelů

Včera jsme vás zde informovali o speciální verzi Fabie Monte Carlo a souvislosti s tím i o oslavné edici Edition.

Zatím co Fabie Monte Carlo bude moderní náhražkou zaniklé verze RS, blížící se provedení Edition bude dostupné pro hlavní čtveřici modelů. Mezi nimi je Fabia, Rapid, Octavia a Yeti, takže příští měsíc na autosalonu v Ženevě toho bude k vidění opravdu hodně.

Verze Edition je vlastně oslavou značky Škoda Auto, která oslaví své 120. výročí a také 110 let výroby vozidel. Při této příležitosti dostanou všechny vozy šedý metalický lak karoserie, plaketky Edition, vnější zpětná zrcátka v barvě karoserie, litá kola ve dvoubarevném designu, přední mlhovky a zatmavená boční okna SunSet.

V interiéru půjde výše uvedené modely rozpoznat podle koženého tříramenného volantu, kůží potaženého madla ruční brzdy a hlavice řadicí páky, log Edition na prazích dveří a chybět nemají ani textilní koberce zdobené šedým prošíváním.

V Ženevě se však Škodovka ukáže s mnohem více novinkami. Na stánku nebude chybět nedávno představený nový Superb nebo včera odtajněná silnější Octavia RS 230. Ta dostala mechanický samosvorný diferenciál a vyšší výkon o 10 koní.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy