Volkswagen Sharan dostal facelift, co se změnilo?

První oficiální obrázky faceliftu rodinného Sharanu se včera díky samotnému Volkswagenu dostali na veřejnost.

Přiostření styling karoserie ale i tak vůz moc neodlišil od jeho předchůdce. V základu se nyní Sharan bude dodávat s LED zadními světly, do nabídky se dostanou nová kola z lehkých slitin Jakarat a dva další odstíny s názvem Hudson Bay a Crimson Red Metallic.

Pokud jde o interiér a výbavu, nový Sharan dostal i program Apple CarPlay a systém Android. Zákazníci si mohou vybrat z 5-palcového nebo 6,5-palcového displeje se systémem Discovery Media. Ostatní změny v kabině zahrnují přepracovaný volant, nový barevný multifunkční displej a volitelná elektrická sedadla s masážní funkcí, která lze nastavit ve 12 směrech.

Další důležité změny nastaly pod kapotou, kde se nově může usadit zážehový motor 1,4 TSI s výkonem 150 koní. Další v nabídce je motor 2,0 TSI s 220 końmi a  tři naftové jednotky TDI s výkony 115, 150 a 184 koní. Za příplatek lze motor 2.0 TDI s 150 koňmi spárovat s pohonem všech kol 4Motion.

Volkswagen přidal Sharanu i několik bezpečnostních a asistenčních systémů, jako jsou Blind Spot Monitor, systém nouzového brzdění, adaptivní tempomat a funkce Hold Auto s asistentem rozjezdu do kopce.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy