Subaru Levorg v evropské specifikaci se ukáže na ženevském autosalonu

Japonské Subaru oznámilo bližší informace o evropské specifikaci nového modelu Levorg a Outback. Oba se přitom ukáží již příští měsíc na autosalonu v Ženevě.

První na řadě je Levorg, který na trh přišel již loni v Japonsku a teprve nyní se pomalu dostává na starý kontinent. Subaru zatím nezveřejnilo úplné technické podrobnosti, ale evropské provedení dostane výhradně motor přeplňovaný 1,6 litrový motor s výkonem 170 koní a 250 Nm točivého momentu. Naopak se nejspíše nedočkáme benzínového 2,0 litru s výkonem 300 koní a 400 Nm. Oba motory pracují s automatem CVT, který posílá výkon na obě nápravy.

Subaru Levorg disponuje délkou 4 690 mm, šířkou 1 780 mm, výškou 1 485 mm a rozvorem 2 650 mm. Pokud jde o Outback , ten se představil již v v loňském roce na výstavě New York Auto Show a do prodeje v Evropě dorazí v průběhu jara.  Celou nabídku motorizací pro Evropu zatím ještě neznáme, ale americký model dostane 5-válec o objemu 2,5 litru s výkonem 175 koní a 235 Nm. Do nabídky přibude i větší 6-válec s objemem 3,6 litru, který nabízí 256 koní a 334 Nm.. Tyto motory jsou spojeny s převodovkou Lineartronic CVT a výkon jde opět na obě nápravy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy