Aerodynamický paket pro Porsche 911 Turbo a Turbo S

Porsche 911 | foto: Porsche

Lepší aerodynamika pro vaší 911 Turbo a Turbo S v atraktivním provedení.

Stuttgartské Porsche jednou za čas přijde s nějakou specialitou pro své modely. Někdy se jedná o balíčky, které mají zaručit více individualizace, někdy se jedná o vylepšení pohonné soustavy a jindy o funkční část vozu, jako je například aerodynamika.

Nový balíček, který pečlivě připravila pro nejsilnější dvě varianty modelu 911. Tedy verze Turbo a Turbo S. Vývoj probíhal v technickém vývojovém centru v Weissachu. Tamní konstruktéři měli k dispozici i aeronomický tunel. Není tedy pochyb, že celá úprava přinesla mnoho pozitiv.

Kromě funkční části byly jednotlivé díly využiti i v prospěch větší atraktivity. Každý z přidaných dílů byl nalakován kontrastní černou barvou, přičemž se jedná mimo jiné o tyto díly: Přední spitter, neboli lízátko, žebrování otvorů sání, prahové lišty, zadní spoiler a nebo mřížka chladiče u motoru, která je typicky vzadu.

A kolik takový balíček stojí? Kdo by čekal horentní sumu, tak je na omylu. K přihlédnutí k jiné příplatkové výbavě a samotné ceny vozu, je 140 tisíc docela rozumná suma.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy