Nissan Maxima 2015 byl odhalen v reklamním spotu

Včerejší finále amerického Super Bowlu je ideální šancí na zviditelnění jakékoliv firmy na světě. Během reklam se představují nové produkty a nechybí ani premiéry nových modelů, tak jako to udělal Nissan.

 

Čistě pro zajímavost, cena 30 sekundového prostoru pro reklamu činila letos 4,5 milionů dolarů. V záplavě firem se tak umístil i Nissan, který předčasně odhaluje novou generaci sedanu Maxima. Ten je inspirován konceptem Sports Sedan z roku 2013 a v souvislosti s reklamou vydal výrobce i tiskovou zprávu.

Automobilka v něm píše, že veškeré detaily o nové Maximě budou oznámeny v nejbližší době. Nejbližším autosalonem je výstava v Chicagu, takže už za dva týdny se dozvíme další podrobností o novém sedanu, který má zatočit se stále sílící konkurencí. Je také dost možné, že výrobce chtěl na Maximu upoutat co největší pozornost a detaily bude držet pod pokličkou až do dubna, kdy se koná autosalon v New Yorku.

Jediné co vlastně již dnes víme, je to, že pod kapotou se objeví 3,5litrový šestiválec, který nabídne výkon přes 300 koní. Další volbou bude hybridní ústrojí složené s 2,5litrového čtyřválce a elektromotoru.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy