Porsche 911 GTS Club Coupe - limitka nabitá výbavou

Americký trh se brzy obohatí o novou edici sportovního modelu 911. Ta ponese označení GTS Club Coupe a slaví 60. výročí amerického klubu Porsche Club of America.

Limitovaná edice modelu je založena na verzi 911 GTS a její exteriér dostal balíček SportDesign. Krom bi-xenonových světlometů se vůz chlubí výraznější čelní nárazník, jiná zpětná zrcátka, 20 palcová dvoubarevná litá kola Sport Classic a zadní spoiler. Mezi další významné změny počítejme tónovaná zadní světla a sportovní výfukový systém.

Uvnitř majitel může počítat se špičkovým koženým čalouněním s červeným kontrastním prošíváním v odstínu Carmine Red. Sportovní volant dostal červený proužek, nechybí karbonové dekorace na středovém panelu a loketní opěrka dostala číslici „60“. Prahové lišty už skoro z povinnosti nesou nápis limitované edice.

Pohon je zajištěn pomocí 3,8-litrového šestiválce o výkonu 430 koní. S ním je možno spárovat jak manuální, tak automatickou převodovku PDK. S automatem se speciální americká 911 GTS dostane z 0-100 km/h za 3,8 sekundy, nejvyšší rychlost pak činí 305 km / h. Porsche 911 GTS Club Coupe se začne prodávat letos v červnu a jeho cena začíná na 136.060 dolarech (v přepočtu 3,2 milionu Kč).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy