Škoda Superb 2015 bude vypadat možná právě takhle!

Za několik týdnů se dočkáme světové premiéry třetí generace Škody Superb. Ještě než se tak stane, vám přinášíme další spekulativní render, který naznačuje, že možná právě takhle bude nový Superb vypadat.

S novým snímkem přišel server skoda-news.cz a obrázek doposud nejlépe ukazuje vzhled očekávané třetí generace Superba. Světová premiéra se odehraje na březnovém autosalonu v Ženevě a vůz se má inspirovat dříve představeným konceptem Vision C, takže pro designové stránce očekávejme opravdový převrat.

Nový Superb využije podvozkovou platformu MQB a dostane podobnou paletu motorů, které používá nový Volkswagen Passat. Z nabídky naopak zmizí současné provedení 3.6 V6 TFSI, tento motor bude nahrazen turbomotorem o objemu dva litry. O něco později se dočkáme i představení verze Combi a nedávno jsme vás informovali o tom, že se možná dočkáme i sportovněji naladěné verze.

Základní cena nového Superbu přesáhne lehce hranici půl milionu korun, kdo bude chtít naprostý vrchol, ze svého konta odčerpá okolo 900 tisíc Kč. Stále to však nebude tolik, co by jste dali za plně vybavený nový Volkswagen Passat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy