Nová Audi Q7 v šedém laku, líbí se vám?

Audi Q7 nové generace má nastavit nová měřítka ve svém segmentu, o což se má postarat jedinečný design a bohatá výbava.

Doposud jsme však mohli novou Q7 vidět jen v modrém laku karoserie, což se dneškem změnilo. Výrobce ukázal novou generaci i v šedém laku, který vypadá "obyčejněni" a stane se podle našeho názoru vyhledávanější volbou. Nová Audi Q7 dostala obří mřížku chladiče a její příď zdobí xenonové, LED nebo na přání Matrix LED světlomety. Naprosto nová je i záď, kde jsou umístěny zadní LED světlomety.

Kabina vozu nabízí vysoce kvalitní materiály a moderní design. Nejdůležitější funkce patří vnitřní LED osvětlení, dřevěné nebo hliníkové obložení a látkové / Alcantarové/ kožené potahy sedadel. K dispozici je také vylepšený informační systém MMI a nový systém klimatizace se svým vlastním displejem a páčkové přepínače. Model může být vybaven i mnoha příplatky, včetně tabletů s displejem o rozměru 10,1 palce a audio systém Bang & Olufsen s 3D efektem.

Za čas se objeví i hybridní verze Q7 e-tron quattro plug-in hybrid, která dostane naftový motor o objemu 3,0 litru a osmistupňovou převodovku Tiptronic s integrovaným elektromotorem. To umožňuje vozidlu produkovat kombinovaný maximální výkon 373 koní a 700 Nm točivého momentu. Do prodeje přijde nová Audi Q7 letos na jaře a například Němci za ní dají minimálně 61 tisíc eur (v přepočtu 1,72 milionu korun).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy