Ukáže se na Frankfurtském autosalonu Mercedes-Benz C63 Coupe AMG

Britská média zveřejnila informaci, že Mercedes-Benz na letošním autosalonu ve Frankfurtu možná odhalí verzi C63 AMG Coupe.

Ještě jsme neviděli ani žádné špionážní snímky standardního Céčka ve verzi Coupe a už tu jsou zvěsti o verzi AMG. Podle britského Auto Expressu bude ostré kupé představeno v září na autosalonu ve Frankfurtu a má to být jeden ze 16 nových modelů plánovaných Mercedesem. Zobrazený návrh v galerii má navíc zřejmě hodně blízko k finálové podobě.

Nejostřejší verze C63 Coupe AMG navíc dostane i některé karosářské detaily z velkého S-Class Coupe a též od AMG GT. Žádné další podrobnosti zatím jsou k dispozici, snad jen kromě toho, že s největší pravděpodobností se pod kapotu C63 Coupe AMG dostane osmiválcový twin-turbo 4.0-litrový motor. Ten má být nabízen ve dvou výkonnostních verzích, první nabídne pro klasické C63 AMG výkon 476 koní a 650 Nm točivého momentu. Druhá specifikace však ze sebe dostane 510 koní a 700 Nm, přičemž se dostane pod kapotu dražší verze C63 Coupe AMG S.

V roce 2016 se modelová řada C-Class doplní o otevřenou verzi kabriolet, která taktéž dostane dvě výše uvedené AMG verze. Zcela bezpochyby se tak máme na co těšit.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy