Vkusně upravené Infiniti QX70 od AHG-Sports

Tuningový úpravce z německého Hamburgu AHG-Sports představuje stylingový balíček pro velké Infiniti QX70.

Model QX70 je jeden z nejdravěji vypadajících modelů značky, i tak se AHG-Sports rozhodlo, že se jej pokusí ještě o kousek vylepšit. Proto vůz podstoupil důkladnou kosmetické revizi, který zajišťuje široký body kit LR2. Za něj si firma řekne 11,900 Eur a zahrnuje změněné přední a zadní nárazníky, širší boční prahy, LED pásy pro denní svícení a čtyři koncovky výfukového potrubí. Majitelé si můžou přikoupit i sportovní výfuk za částku 2,990 Eur.

Tento konkrétní vůz byl také snížen o 25 mm a získal masivní 22-palcová kola z lehkých slitin. Ta jsou obuta do pneumatik o rozměru 285 / 35 R22. Všechny jinak chromované lišty nyní mají matný černý vzhled, stejně jako přední maska a podélné střešní nosiče. Mezi další vylepšení patří i červené brzdové třmeny s nápisy "Infiniti", červený kryt motoru a kliky dveří v barvě karoserie.

AHG-Sports vylepšilo samozřejmě i motorovou část, kde šestiválcový naftový motor o objemu 3,0 litru dostal posílení z 238 na 281 koní a 613 Nm točivého momentu. Tuner neprozradil žádné údaje o výkonnosti, ale netřeba dodávat, že tato QX70 je rychlejší než standardní varianta, která sprint z 0 na 100 km / h) zvládne za 8,3 sekundy.

Do sportovna laděné Infiniti QX70 od AHG-sport se všemi instalovanými úpravami je již dnes k dispozici za částku 89,900 Eur.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy