Mazda 2 Black Edition a White Edition, novinky pro Brity

Mazda představuje novou edici modelu 2 s názvem Black a White Edition. Speciální Mazda 2 bude ovšem dostupná jen na trhu ve Velké Británii.

Černá edice dostala černý lak karoserie Jet Black Mica, bílá pro změnu lak Crystal White. K tomu se u obou verzí přidává nový zadní spoiler, litá 15-palcová kola v tmavě šedém odstínu a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka spolu se zatmavenými bočními okny.

Mazda2 v obou verzích dostala kapota s bílými/černými pruhy, v kabině se nalézají látková černá sedadla, akcenty v barvě karoserie a nové čalounění dveří. Mezi další vylepšení patří lesklý tmavě šedé středový panel a dvěma směry nastavitelný kožený volant. Do standardního vybavení patří manuální klimatizace, sound systém s CD, USB, AUX a Bluetooth systémem.

V Mazda2 Black a White Edition bude k dispozici na objednávku ode dneška ve Velké Británii za základní částku 12.145 liber. Za tuto částku dostanou Britové výhradně 1,3-litrový motor se 75 koňmi, lkteré jdou na přední kola přes 5-stupňovou manuální převodovku.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy