Mazda odhaluje sedm poladěných modelů pro okijský autosalon

Mazda představila sedm svých modelů s továrním tuningem, které se ukáží veřejnosti během dalšího ročníku Tokijského autosalonu.

Vozidla na snímku se představí živě 9. až 11. ledna příštího roku a Mazda zde například ukáže sportovní verzi modelu MX-5 Roadster. Její koncept bylo odhalen již letos v listopadu a sportovní verze modelu je poháněna čtyřválcovým 2,0 litrovým motorem SKYACTIV-G.

Dále se zde představí snížená verze nové Mazdy CX-3, která přichází s upraveným předním nárazníkem a novými bočními prahy. Krom toho přibudou i nový litá kola v černém laku s červenými brzdovými třmeny. Další v pořadí je Mazda 2, jenž rovněž obdržela ty samé doplňky jako výše zmíněná CX-3 a dostane název  Demio Racing Concept.

Mazda 3 se na výstavě ukáže jako hatchback a sedan, přičemž obě verze dostali širší boční prahy, sportovní kola a  sportovní přední nárazník. Hatchback dostal bílý odstín karoserie, zatímco sedan má červenou barvu se šedými pruhy. V neposlední řadě jsou zde Mazda 6 a CX-5, které obě obdrželi černý lak karoserie a nová kola z lehkých slitin v tmavě šedé. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy