Opel Astra pro rok 2016 možná bude vypadat takhle

Opel Astra má v roce 2016 přijít v naprosto nové generaci a proto se dal designový návrhář Remco Meulendijk do práce a ukázal Opel Astra K.

Opel v současné době dotváří výslednou podobu sedmé generace Astry, která vůbec poprvé v historii modelu bude vyráběna zcela mimo Německo. My vám přinášíme první realistickou podobu nové Astry, jejíž design byl sestaven na základě dříve zachycených špionážních snímků. Celkové vnější rozměry oproti současné generaci o moc nenarostou, ale uvnitř se Astra má stát prostornější a pohodlnější.

Očekává se, že  nová generace shodí na váze až 100 kg a Astra má dostat zcela nové pérování. Opel do příští Astry instaluje jen nejnovější motory, jako je 110/136 koňový naftový motor 1.6 CDTI a motor 1.6 SIDI Turbo s 200 koňmi. V plánu je nasazení motoru 1,6 Turbo s výkonem 284 koní, který bude určen výhradně do Astry OPC.

Opel odhalí Astru hatchback v létě roku 2015 a později se ukážou i ostatní karosářské varianty. Astra K se bude vyrábět v Ellesmere Port ve Velké Británii a v obci Gliwice v Polsku.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy