První oficiální snímky nové generace Audi Q7

První oficiální fotografie zobrazující vysoce očekávané Audi Q7 druhé generace, se objevily na internetu těsně před světovým odhalením.

SUV od Audi dostalo ostřejší linky karoserie, které do jisté míry "mažou" objemnost, jakou oplývala současná verze. Mezi významné změny se řadí i nová kabina, která je nyní více připomíná nejnovější generaci Audi TT. Vůbec největší změny jsou však pod karosérií, jedná se tedy o techniku.

Nastupující nová generace Audi Q7 učinila přechod na platformu MLB Evo a odhaduje se, že automobil tím shodil na váze až 363 kg). Q7 bude nabízena s volitelnými Matrix LED světlomety a pod kapotu se dostanou zmodernizované šesti a 8-mi válcové motory. U nich dojde ke zvýšení výkonu a snížení spotřeby paliva a také emisí CO2. Vrcholem se má stát provedení SQ7, které dostane kombinaci twin-turbo 3,0-litrového naftového motoru V6 TDI a elektrického turbodmychadla.

V prodeji se o něco později objeví i verze Q7 e-tron, jenž je poháněna 3,0 litrovým naftovým motorem V6 a elektrickým motorem. Tato verze vstoupí do prodeje několik měsíců světovém představení standardní Q7.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy