Mercedes CLA 45 AMG v úvodní edici Shooting Brake OrangeArt Edition

Dnes společnost Mercedes-Benz vydala nové fotky a detaily o chystané speciální edici vozu CLA 45 AMG Shooting Brake OrangeArt Edition.

Ta přijde do prodeje na začátku příštího roku a bude výhradně k dispozici s matně grafitově šedými akcenty a oranžovými linkami. Ty jsou na zpětných zrcátkách, zadním difuzororu a mřížce chladiče. Oranžová linka je rovněž na kolech z lehkých slitin v matně černé barvě a bi-xenonové světlomety mají oranžové "zvýrazněné prsteny" hlavních výbojek.

Sportovní design pokračuje v kabině, protože je zde přítomný volant s plochým dnem, sedadla čalouněna dvěma typy kůže a dekory jsou vyrobeny z uhlíkových vláken. Mezi další významné změny patří kožené čalounění Artico na palubní desce a oranžové kontrastní prošívání všude možně.

U verze OrangeArt Edition je opět pod kapotou přeplňovaný 2,0-litrový čtyřválcový motor, který vyvíjí 360 koní a 450 Nm točivého momentu. Motor je připojen k sedmistupňové automatické převodovce AMG SPEEDSHIFT DCT, jenž posílá výkon na obě nápravy přes systém 4MATIC- Ostré sportovní kombi může zrychlovat z 0-100kmh za 4,7 sekundy a dosáhne elektronicky omezené rychlosti 250km/h.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy