Nissan Navara Nismo - přijde ostrý pickup?

Sportovní divize značky Nissan, společnost Nismo, v současné době zvažuje rozšířit svou modelovou řadu o sportovní verzi některého většího modelu v nabídce.

V rozhovoru pro magazín CarAdvice, prozradil globální šéf divize Nismo, Darren Cox, že Nismo verze nového Nissanu Navara by byl velmi zajímavým počinem. "Pokud jde o výrobek, musíme být důvěryhodní, ostře naladěný pickup by musel být úspešný na celém světě, protože je to velmi globální produkt," vysvětlil. "Nismo musí být důvěryhodnou "značkou" a výroba sportovního derivátu jakéhokoliv modelu se musí vždy pečlivě zvážit" řekl dále Cox.

V současné době je zcela nová Navara k dispozici se čtyřválcovým naftovým motorem o objemu 2,5-litru s nejvyšším výkonem 163 koní a s 403 Nm. V nabídce je i benzínová verze s výkonem 190 koní a 450 Nm točivého momentu. Oba motory spolupracují se šestistupňovou manuální nebo sedmistupňovou automatickou převodovkou. O tom, kolik by měla výkon verze Nismo, nepadla informace, ale hranici 200 koní by jistě pokořila.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy