Facelift Fordu Ranger není žádná sláva, však posuďte sami

ford ranger | foto: youtube.com

V terénu obratný, odolný a velmi praktický, pracovní nástroj od Fordu. Takový byl Ranger, vzhled po faceliftu tomu už tak neodpovídá...

Zástupce těžkých dříčů, tedy Pick-upů od společnosti Ford je v Evropě model Ranger. Jeho aktuální generace je na trhu už dva roky a tak logicky přichází omlazovací kůra v polovině životnosti této generace. První video, které Ford zveřejnil nám ukazuje faceliftovaný Ranger v plné kráse.

Design se změnil poměrně výrazně. Již před faceliftem, měl Ranger trochu civilnější tvary. Nyní o svůj kdysi robustní vzhled pracovního stroje přišel, což je podle nás trochu škoda, však patřil mezi to nejlepší v segmentu užitkových pick-upů, ke kterým robustní vzhled jednoduše patří.

Ford samozřejmě nechce zveřejnit vše a tak si musíme na další změny ještě chvíli počkat. Není tedy jisté, zda náhodou nedostane odlišnou techniku, nějaký nový agregát nebo bezpečnostní či komfortní výbavu z ostatních modelů Ford, které se snaží bojovat o Evropského zákazníka seč jim síly stačí.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy