Škoda Auto vám přizpůsobí novou Fabii na míru, jak?

Škoda Auto se chce s novou Fabii více přiblížit mladším zákazníkům a proto uvedla jednu povedenou novinku.

Kromě toho, že si zákazník může u své Fabie vybrat jeden ze čtyř odstínů střechu, jinak barevná vnější zpětná zrcátka a nebo kola z lehké slitiny, je tu i další originální novinka. Výrobce začal nabízet možnost, nechat si vytisknout velkou fotografii na pravou část palubní desky. Fotografie nalepená na část palubní desky stojí 480 korun a instalaci zvládne buď sám zákazník, nebo jí přilepí v libovolném servisu Škoda Auto.

Fólii lze použít do Fabie s dekorační lištou v odstínech Piano bílá a Piano černá. Ty jsou standardem u nejvyšší výbavy Style. U základních výbav si může zákazník palubní desku v odstínu Piano bílá či Piano černá dokoupit za 1000 Kč, což platí u druhého stupně výbavy. U základní výbavové linie vás vyjde na 7 tisíc Kč spolu i s malým koženým paketem.

Pro doplnění, případná fotografie musí mít minimální rozměr 1732 x 816 pixelů a výrobce vám samozřejmě nevytiskne fotografie s hanlivým obsahem, zakázanými symboly, rasistickými motivy a nebo snímky zobrazující násilí na lidech či zvířatech.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy