Mazda 6 pro rok 2016 - rodinný sedan nemusí být nudný

Los Angeles Auto Show i nadále představuje nové a nové modely a provedení, mezi nimiž nechybí ani lehce zmodernizovaná Mazda 6.

Vzhledem k tomu, že model byl zvolen jedním z nejlépe vypadajících vozů ve svém segmentu, auto dostalo jen menší aktualizace. Ty zahrnují decentně přepracovanou mřížku chladiče a koncová zadní světla. Sedan také získal  anténu ve tvaru "žraločí ploutve", bohatší paletu barev karoserie a 19-palcová litá kola s dvoubarevným povrchem.

Kabina obdržela více změn, neboť dostala nový řídicí panel s displejem o rozměru sedm palců. K dispozici jsou také nová středová konzola, kvalitnější čalounění a pohodlnější sedadla. Mezi další přednosti patří elektronická parkovací brzda a výrazně větší množství zvukové izolace.

Ve Spojených státech bude výkon zajišťovat 2,5-litrový benzinový motor SKYACTIV-G s výkonem 184 koní a s 250 Nm točivého momentu. Ten je připojen k šestistupňové automatické převodovce SKYACTIV-Drive, která posílá výkon na přední kola. Jak to je s evropskou nabídkou, to výrobce zatím neprozdradil.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy