Mazda CX-9 dorazila do Česka, jaké jsou její ceny?

Nové SUV od japonské Mazdy s názvem CX-9 dorazilo konečně i do Česka, my známe jeho cenu a další podrobnosti.

Mazda CX-9 ale není úplnou novinkou, například v USA beží její prodeje už dva roky. Mazda se ale slitovala a několik exemplářů dodala nově i pro náš trh. Základní cena je 999.900 korun a v této sumě je zahrnuta bohatá výbava a jediný motor, kterým je 3,7litrový benzinový šestiválec s výkonem 204 kW a s točivým momentem 367 Nm. Motorizace spolupracuje se šestistupňovým automatem a síla jde na všechna čtyři kola.

Vůz se do nabídky dostal v jednom stupni výbavy Revolution, který je však zároveň samotným vrcholem. To znamená, že ve výbavě najdeme bi-xenonové světlomety, mlhovky, LED diody pro denní svícení, elektricky ovládané víko kufru, střešní okno, zadní parkovací kamerou a nebo navigací TomTom.

V interiéru dále nechybí plně kožená elektricky nastavitelná a vyhřívaná sedadla, třízónová klimatizace, hudební systém Bose s 10 reproduktory, šest airbagů, systém pro sledování mrtvého úhlu a nebo systém varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu. To není vůbec málo a zákazník má možnost, koupit si svou Mazdu CX-9 v sedmi odstínech (černá Jet, bílá Crystal, stříbrná Aluminium, červená Zeal, šedá Meteor, modrá Reflex a šedá Titanium Flash).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy