Hyundai Santa Fe a Grand Santa Fe 2015 - lepší výbava a řízení

Hyundai oznámil představení omlazeného modelu Santa Fe / Santa Grand Fe, který v roce 2015 přijde s řadou mechanických aktualizací.

Technici z Hyundaie nainstalovali do vozu nový elektrický posilovač řízení s 32-bitovým mikroprocesorem. Ten má nově poskytovat "vytříbený pocit z řízení." Bude se dodávat se známým systémem s třemi nastaveními posilovače. Vylepšení se dočkala především úroveň Sport, která bude poskytovat pevnější řízení. Kromě toho, obě verze mají upravené zavěšení, což dle Hyundaie zvyší dobrý pocit z řízení.

Hyundai Santa Fe a Grand Santa Fe 2015 byly rovněž vybaveny novými tlumiči, ložisky, rameny a přepracovanou zadní geometrií. Pro oba modely do standardní výbavy přibudou prvky jakou je LED denní svícení, automatický dojezd okna spolujezdce a systém sledování mrtvého úhlu ve zpětných zrcátkách. Hyundai přidává i nově vyvinutý inteligentní systém otevírání víka kufru s automatickým systémem Open. Ten automaticky otevře víko v případě, že řidič stojí několik centimetrů od zádi a má klíč v kapse.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy