Mercedes E-class super limuzína dlouhá 6 metrů

mercedes-benz e | foto: Binz

Vozit se v ní budou ti nejbohatší a nejdůležitější lidé. Nejedna z nich zavítá do USA, Číny nebo Arabských Emirátů. Mluvíme o prodloužené verzi Mercedesu Benz E-Class.

Německý úpravce a výrobce BINZ je známý právě kvůli úpravám Mercedesu E-Class. Z sériových modelů vytváří šestimetrové limuzíny, ambulance, pohřební vozy a nebo policejní modely. My vám však přinášíme ten nejnovější a nejzajímavější produkt současné výroby. Šestidveřovou limuzínu.

Ta prošla výraznou změnou. Lze říci, že byla rozříznuta na půl a doplněna o prostřední díl a znovu spojena v celek. Tak ve velmi velmi zjednodušené verzi.

Celkové prodloužení činí 1110 mm. Délka vozu je tedy 5979 mm a rozvor vzrostl na ohromných 3985 mm. Není tak divu, že se musela celá karoserie ze sílit. Konkrétně v prostřední části se nacházejí výztuhy z několika materiálů mimo jiné i z kompozitních lehkých a extrémně pevných materiálů.

Limuzína bude nabízena v šesti motorizacích. Jsou jimi E220, E250 CDI, E350 4 Matic a nejsilnější verze E500. A ještě jedno číslo na závěr. Hmotnost se oproti sériovému „Éčku“ zvýšila o 250 kg.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy