Fiat 500X Opening Edition - nová pětistovka v uvítací edici

Fiat se rozhodl s představením modelu 500X nijak nezahálet a tak představil uvítací edici s názvem 500x Opening Edition.

Ta půjde do prodeje na začátku příštího roku a k dispozici bude s červeným lakem karoserie a v šedém laku Art Grey. Speciálné edice se vyznačuje i tónovanými zadními okny, speciálními dekory a koly o rozměru 18 palců. Vůz má také automatickou klimatizaci, senzor deště a automatické světlomety. Mezi další přednosti patří elektrochromatické vnitřní zpětné zrcátko a infotainment systém Uconnect s GPS navigací.

K dispozici budou dva motory, včetně 1,6 litrového motoru Multijet II s výkonem 120 koní a 1,4 litrového MultiAir II se 140 koňmi. Bohužel, zvláštní vydání bude opět k dispozici výhradně s pohonem předních kol. Pokud potřebujete pohon všech kol, budete si muset zvolit verzi s motorem o objemu 2,0 litru MultiJet II, který vyvíjí výkon 140 koní. Ten je navíc spojen s devíti-stupňovou automatickou převodovkou.

Fiat 500X Opening Edition bude k dispozici v Itálii, Německu, Francii, Španělsku a Švýcarsku. Výroba bude omezena na 2000 kusů a ceny začínají na 21,900 Eurech.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy