Líbil by se vám Fiat 500X Abarth?

Fiat 500x | foto: X-Tomi design

Designér říkající si X-Tomi design vytvořil několik digitálních renderů nedávno představeného Fiatu 500X v ostřejším provedení Abarth.

Standardní 500X je kompaktní crossover, který se před pár dny oficiálně představil na autosalonu v Paříži. Zatím ale není stanovený termín, kdy by měl přijít do prodeje a tak je příliš brzy na to hovořit o verzi Abarth. To ale X-Tomiho nezajímá a ač výroba vozu v provedení Abarth velmi nepravděpodobná, ostrý 500X máme před sebou.

X-Tomi design si pohrál s myšlenkou vyššího výkonu u 500X, který čistě hypoteticky by mohl být kolem 220 až 230 koní s přihlédnutím ke standardnímu 2,4-litrovému motoru Tigershark, který u 500X poskytuje výkon 184 koní.

Maďarský nezávislý umělec navíc vybavil červený 500X svalnatým body kitem s výraznějšími podběhy kol, většími koly z lehkých slitin, barevnými brzdovými třmeny a sníženým sportovním podvozkem. Vzadu si digitální novinka nechala nainstalovat difuzor a nové výfukové potrubí s několika koncovkami, které se ale zdá být trochu přehnané pro vozidlo s těmito kompaktními rozměry.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy