Jeep Grand Cherokee SRT Red Vapor - Žhavá pára z Ameriky

Na letošním ročníku autosalonu v Paříži nechybí ani automobilka Jeep, která zde představila doslova žhavý model Grand Cherokee SRT Red Vapor.

Při pohledu na vůz je vidět, že je naprosto zlověstný, zvláštní edice dostala pekelně červený lak karoserie, který doplňují lesklé černé akcenty a 20-ti palcová chromovaná litá kola Black Vapor. Agresivní body kit karoserie je samozřejmostí, stejně tak jako možnost zvolit si vůz v dalších dvou odstínech karoserie. K dispozici bude SRT Red Vapor ve třech barvách, a to včetně zmíněné Redline Pearl Clear Coat, dále v černé Brilliant Black Crystal Pearl Coat a v bílé Bright White Clear Coat. 

Dvoubarevný design pokračuje i v kabině, kde cestující uvítají černé kožené sedačky s červenými semišovými výplněmi. Tento model má také čalounění z uhlíkových vláken, červené kontrastní prošívání a ploché dno volantu. Za speciality ve výbavě ostrého Jeepa bychom mohli považovat audio systém Harman Kardon s 19 reproduktory a nebo informační systém Uconnect s displejem o rozměru 8,4 palce, s Bluetooth a GPS navigací.

Nejdůležitejším z celého auta je ale motor, který v konkrétním případě zastupuje 6,4 litrový osmiválec HEMI, který podá výkon 468 koní a 624 Nm točivého momentu. Je napojen na osmistupňovou automatickou převodovkou, která umožňuje, že obří vůz zrychlí z 0-100 km / h za pět sekund a dosáhne maximální rychlosti 257 km / h (159 mph).

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy