Renault Clio Initiale Paris - luxusní Clio představeno

Na letošním pařížském autosalonu se Renault pochlubil luxusní verzí modelu Clio se jménem Initiale Paris.

Vůz je již k dispozici na objednávku ve Francii a Clio Initiale Paris je ohodnocena cifrou 21,500 Eur. Zvenku moc nepoznáte, že máte tu čest s luxusním provedením. Exteriér se vyznačuje snad jen elegantními koly o rozměru 17-palců, která jsou k dispozici v několika provedeních. Nová jsou i mlhová světla a diody LED denního svícení.

Většina změn se ale podívala do interiéru, kde je nově instalováno dvoubarevné kožené čalounění spolu s černými akcenty. Kůže je instalována i na výplních a čalounení dveří. Vzhledem k tomu, že model je na vrcholu řady Clio, nejsou zde téměř žádné příplatky. Jedinými prvky jsou snad jen panoramatická střecha za 400 Eur a rezervní kolo za 120 Eur.

Renault nabízí Clio Initiale Paris se známým 0,9-litrovým tříválcovým přeplňovaným benzínovým motorem o výkonu 90 koní. Těm kterým to nestačí, ti si mohou zaplatit 23,600 Eur za verzi s motorem TCE o objemu 1,2 litru  s výkonem 120 koní.  Výkon jde na přední kola přes šestistupňovou převodovku EDC. Pouze 1,5-litrový vznětový motor dCi s výkonem 90 koní spolupracuje s pětistupňovou manuální převodovkou nebo s volitelným automatem EDC.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy