Renault Espace 2015 je konečně na světě

Renault oficiálně představil novou generaci modelu Espace, který poprvé v historii není klasické MPV.

Vlajková loď francouzské společnosti prošla rozsáhlou transformací v porovnání s jeho předchůdci. Spojuje v sobě linky velkého crossoveru s elegantním a robustním postojem. Automobil je dokonce o 250 kg lehčí než předchozí Espace.

Ve Francii se nový Espace bude nabízet ve čtyřech úrovních výbavy - Life, Zen, Intense a Initiale Paris. Top verze budou mít sedadla s funkcí lehkého sklopení One Touch, zcela digitální palubní přístroje s TFT displejem s vysokým rozlišením a nastavitelnou intenzitu vnitřního osvětlení. U nového Espace je také novinkou systém řízení náprav 4 Control. Ten jsme mohli mít doposud ve výbavě jen u modelu Laguna.

Tento model bude k dispozici se třemi různými motory - nově vyvinutým naftovým dCi 160 EDC s výkonem 160 koní a s 380 Nm. Dalším známým motorem je dCi 130 s výkonem 130 koní a s 320 Nm a posledním motorem je benzinový TCe 200 EDC s výkonem 200 koní a s 260 Nm točivého momentu. Dvě silnější jednotky budou nabízeny se šestistupňovým manuálem nebo se sedmi rychlostním automatem. Nový Espace bude v základu vybaven systémem Start-Stop, spolu se systémem pro rekuperaci energie.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy