Ford Transit Prisoner Transport Vehicle (PTV) - určeno jen pro vězně

I přeprava vězňů vyžaduje určitý standard a jeden nový transporter připravil americký Ford, který vyvinul speciální provedení dodávky Transit.

Nese označení Prisoner Transport a je navržen tak, aby bezpečně přepravovil vězně mezi policejními stanicemi a nebo věznicemi Transit PTV byl  vyvinut společně s Pennsylvania  Prisoner Transport Solutions a do jeho útrob se podle výrobce vejde až 12 vězňů ve třech samostatných oddílech.

Vzhledem k tomu, že koncept byl navržen pro policejní použití, je vybaven policejníi polepy a červenými a modrými majáky. Kabina byla vybavena policejním rádiem a speciálním ovládacím panelem, skrze který řidič obsluhuje všechny palubní funkce od světlometů až po zámky zadní části dodávky.

Podle marketingového manažera Fordu, Jonathana Honeycutta ", je Transit PTV nejnovějším příkladem hlubokého odhodlání značky Ford pomáhat a poskytovat policejním orgánům schopná vozidla. Mimochodem, pamatujete si ještě na staré policejní Tranzity z konce devadesátých let, které ještě dnes stále česká Policie využívá a jenž mají ještě původní bílo zelené lakování karoserie?

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy