Dacia Duster Air a Sandero Black Touch - dvě novinky pro Paříž

Dacia se na blížícím se autosalonu v Paříži ukáže s novou edicí modelu Duster a Sandero, ty ponesou jméno Duster Air a Sandero Black Touch.

První na řadě je Duster Air, jehož vzhled si vzal inspiraci ze světa letectví a nabízí na bocích grafiku výškoměru. Zvláštní vydání má také do žluta zbarvená zpětná zrcátka, tónovaná zadní okna a litá kola o velikosti 16 palců s tmavým kovovým povrchem. Unikátní design pokračuje v kabině, kde je nové speciální čalounění s vyšívanými motivy a kontrastním prošíváním. Zvláštní vydání má také černé čalounění a opět grafiku znázorňující výškoměr.

Pod kapotu speciálního Dusteru se dostanou dva různé motory, prvním z nich je zážehový TCE 125 a druhým naftový DCi 110. Zážehová verze bude k dispozici výhradně s pohonem předních kol, zatímco dieselová varianta může být vybavena volitelným systémem pohonu všech kol.

Dalším v pořadí je Sandero Black Touch, jenž nabízí nárazníky v barvě karoserie, perleťové černé akcenty a jedinečné 15-palcová litá kola. Změny v kabině obsahují nové černé čalounění, tempomat, deštový senzor a informační systém MEDIA NAV. Pro Sandero se do nabídky dostanou tři různé motory, a to včetně jednotky o objemu 1.2 TCE 75, TCe 90 a dCi 90.

Obě speciální edice půjdou objednat již 2.října a francouzský výrobce požaduje za Sandero Black Touch 10,450 Eur a 16,200 Eur za Duster Air.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy