Facelift Hondy Civic a nový Civic Sport předčasně představeny veřejnosti

Na autosalonu v Paříží nebude chybět ani japonská Honda, která včerejškem předčasně zveřejnila to, jak bude vypadat facelift hatchbacku Civic.

Spolu s tím se modernizace dočká i kombi Civic Tourer, obě verze tak získají nový přední nárazník a změněnou grafiku předních světlometů s funkcí denního svícení. Civic hatchback jde ještě o krok dále, neboť se může pochlubit novým zadním nárazníkem, jinými bočními prahy, černým zadním spoilerem a zadními světly s technologií LED.

Po stránce změn v kabině se Honda uchýlila k instalaci nového čalounění, chromovaných vnitřních klik, kovových černých akcentů a v neposlední řadě se zde objeví i nový infotainment systém Honda Connect. Ten má displej o velikosti sedm palců a operační systém Android od společnosti Google. Jedinou chybou je asi to, že systém vychází ze zastaralé verze 4.0.4.

Více zajímavější je však první zmínka o novém Civicu Sport, který má sportovnější přední nárazník, dynamický výplet mřížky chladiče a jedinečná kola o rozměru 17 palců. Tento model bude k dispozici buď se 1,6-litrovým dieselovým motorem, který nabídne řidiči výkon 120 koní a nebo s 1,8 litrovým zážehovým motorem  o výkonu 142 koní.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy