Nový Chevrolet Camaro - bude mít ostřejší rysy?

Chevrolet Camaro | foto: Theophilus Chin

Chevrolet chystá na příští rok odhalení nové generace sportovního kupé, modelu Camaro. To jak by mohl vypadat nám nastínil Theophilus Chin na svém renderu.

Už před měsícem bylo nové Camaro zachyceno při testování. První fotografie zastihli dokonale zamaskovaný prototyp. Chevrolet chystá jeho premiéru na příští rok a prodej ke konci roku 2015, popřípadě na začátku roku 2016.

Nové Camaro bude mít prodloužený rozvor spolu se zkrácením zadních a předních převisů. Tím se celkově zkrátí délka vozu. Kromě toho by mělo být o něco nižší a samozřejmě i lehčí. Konkrétní čísla však nevíme. Každopádně by hmotnost neměla být vyšší než 1700 kg.

Camaro to nemá v poslední době lehké. Nová generace Mustangu je na trhu krátce, ale již zvládla odlákat nejednoho zákazníka Chevroletu. Kromě Fordu Mustang, se musí poprat i s Cadillacem CTS nebo Nissanem 370 Z. Nemluvě o konkurenci z Evropy.

Na závěr jednu nepotvrzenou informaci. Pod kapotou by se mohl objevit čtyřválec s oběmem dva litru a samozřejmě s přeplňováním. Produkovat by měl výkon minimálně 202 kW a maximum točivého momentu 400 N.m.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy