Peugeot 208 XY JBL Limited edition - jen 25 kousků pro Francii

Peugeot představil pro domácí trh speciální edici modelu 208 s přízviskem XY JBL Limited edition , která k tomu všemu bude vyrobena jen v 25 kusech.

Jak z názvu vyplývá, hlavním partnerem úpravy je odborník na audio soustavy firma JBL, jenž kompaktní 208 dodala vlastní hudební aparaturu s 8 reproduktory, zesilovačem o výkonu 240W subwooferem. Zvuková kulisa je řízena vyrovnávacím softwarem AuraVox se dvěma režimy. Prvním je situace, kdy je řidič ve voze sám a systém tak zaměří zvuk především okolo uší řidiče. Druhý režim je pak samozřejmě  pro zkvalitnění poslechu pro všechny cestující.

Pokud jde o design, speciální 208 XY JBL je dodávána se sadou 17-palcových kol z lehkých slitin, chromovanými klikami dveří a kryty zpětných zrcátek. V kabině jsou k dispozici nová sportovní sedadla, zatímco standardní výbava obsahuje také navigační systém, dotykový displej, LED světla pro denní svícení, panoramatickou střechu a parkovací asistent.

Objednávat si výrobně omezenou 208 můžou tamní obyvatelé už dnes, zvláštní model je přitom nabízen se dvěma motory - benzínový 1.6 THP 155 a diesel 1.6 e-HDi 115 FAP. Cena za verzi s benzínovým motorem činí 23.350 Eur.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy