Podrobné info o Ford C-MAX a Grand C-MAX

Ford C-Max / Grand C-Max | foto: Ford

Již jste si mohli přečíst, jak by vypadala ostrá verze ST od těchto MPV. Jak se to má ale s klasickými verzemi těchto modelů?

Oba vozy obdrží nový „forďácký“ vzhled, který charakterizuje hlavně maska chladiče. K tomu patří i nový vzhled předních světel. Ford bude nabízet větší škálu barev, z kterých si zákazníci budou moci vybrat.

Hlavní změnou v interiéru je osmi-palcová dotyková obrazovka, která nahradí většinu klasických ovládacích prvků na palubní desce. V celém interiéru budou použity lepší materiály. Pobyt uvnitř vozu je navíc zpříjemněn snížením venkovního hluku, tak hluku od motoru.

Oba modely budou nabízeny s motory 1.5 TDCi s výkonem 120 koní a 2.0 TDCi s výkony 140 a 163 koní. Samozřejmě nesmí chybět motory EcoBoost. Ty budou k dostání v objemech 1.0 a 1.5 litru, s výkonem 100 a 125 koní, respektive 150 a 180 koní.

K dostání u obou modelů bude i technologie MyKey, díky které se na klíč bude dát naprogramovat například hlasitost audio systému, omezení maximální rychlosti a další možnosti. Za příplatek bude možné vůz dovybavit bi-xenonovými HID předními světly a asistenčními a bezpečnostními systémy.

Zdroj: Ford

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy