Mercedes-Benz B - jemný facelift

mercedes-benz b | foto: Mercedes-Benz

Mercede-Bezn zveřejnil podrobnosti a nové fotografie faceliftovaného modelu B-Class. Nabídne naftový, benzinový, CNG i elektrický pohon.

Rozeznat novou faceliftovanou verzi od té předcházející bude těžký oříšek i pro znalce. Při detailním prozkoumání narazíte na rozdílný design předního nárazníku, kde jsou větší sací otvory, jiná mřížka chladiče, nebo nové světlomety s LED diodami denního svícení. V zadní části jsou nové sdružené svítilny s LED technologií a lichoběžníkové koncovky výfuků.

Interiéru vozu dominuje palubní deska s osmi palcovým displejem. V noci vás zaujme osvětlení interiéru, které může mít 12 různých barev. O vaší bezpečnost se budou starat nové asistenty. Assist Plus a Attention Assist, které varují před kolizí a případně se jí snaží zabránit nebo alespoň snížit její následky.

Paleta motorů bude široká. Základním motorem bude 1,6 s výkonem 122 koní a 200 N.m. točivého momentu. Nejslabší a nejlevnější vznětový agregát bude mít objem 1,5 litru a výkon 90 koní s maximem točivého momentu 240 N.m. Tento motor pochází z dílny Renaultu a již se objevil u vícero Mercedesů.

Nově bude k mání i elektrický B-Class. O pohon se bude starat elektrický motor s výkonem 180 koní a točivým momentem 340 N.m. Zrychlení z 0 na 100 km/h zvládne za 7,9 sekundy. Nejvyšší rychlost bude 160 km/h a dojezd bude až 137 kilometrů.

Zdroj: Mercedes-Benz

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy