Opel Vivaro Combi 2014 - až devět míst a 140 koní

Letos se veřejnosti představilo nové užitkové Vivaro od Opelu a v tomto týdnu se dostala řada i na rodinnou verzi s označením Combi.

Ta je určena až pro devět osob a vyznačuje se bohatším prosklením a také absencí přepážky za cestujícími vpředu. Živá premiéra se odehraje za týden na autosalonu užitkových vozidel v Hannoveru a nová generace Vivara dostala tři řady sedadel, přičemž dvě poslední řady lze vyjmout, čímž se vám naskytne obří nákladový prostor o objemu 4000 litrů.

Vivaro Combi bude také bohatší co se výbavy týče, majitel si bude moci do Vivara objednat příplatkový informačně zábavní systém ItelliLink se 7" dotykovým displejem, skrze něj se promítají i údaje navigace. Systém dovede přehrát vaší oblíbenou hudbu z vašeho mobilního telefonu přes systém Bluetooth. Mezi další prvky výbavy patří bezklíčkové odemykání/zamykání, dvojice airbagů, systém ESP s asistentem pro rozjezd do kopce, palubní počítač, elektricky ovládaná zrcátka a okna vpředu a nebo důmyslný kotvící systém v zavazadelníku.

Vivaro Combi bude nabízeno se dvěma motory, které budou spojeny se šestistupňovou manuální převodovkou. Jedná se o motor o objemu 1,6 CDTI s výkonem 90 nebo 115 koní a spotřebou od 6,2 l/100 km. Kdo chce více síly, ten může zvolit naftový motor 1,6 CDTI BiTurbo s výkony 120 a 140 koní, který má systém sekvenčního přeplňování.

Vivaro Combi bude v základu stát bez DPH 505 000 Kč, a to ve výbavě Base a verzi L1H1. Za delší verzi L2H1 se pak připlatí 15 tisíc.

zdroj: Opel, Worldcarfans

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy