BMW M6 2019 - výkon až 650 koní na zadek

Nástupce současného BMW 6. řady se podle posledních zpráv ukáže v roce 2019, a o tom, jak by asi tak mohla vypadat, vypovídá návrh uživatele diskuzního fóra GermanCarForum.

Ten pod svou řezdívkou Scott26/27 představil hodně povedený nákres, který navíc vychází z informací, které se mu podařilo získat od blíže neurčitých lidí v BMW. Nová šestka si prý vezme značnou inspiraci z konceptu Vision Future Luxury. Podle zdroje by se měla nová šestka dočkat třídimenzionálních ledvinek, úzkých předních světlometů s laserovou technologií a nebo otvory v předním nárazníku, ve kterých se usadí klapky redukující odpor a proudění vzduchu.

Automobil se celkově vyznačuje dynamicky stvárněnou karoserií, úzkými zadními světly ve tvaru písmene „L“ a samotná konstrukce využije směs vysokopevnostní oceli, hliníku a karbonu. Nebudo chybět ani prvky z uhlíkových vláken, ze kterých bude například celá střecha. To vše a mnohem víc zajistí, že nová šestka shodí až 250 kilogramů oproti stávající verzi. Nové BMW 6 dorazí na trh jako kupé a kabriolet, postupem času i jako ostré  M6, které nabídne výkon okolo 650 koní.

zdroj: Carscoops.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy