Smart ForTwo Electric Drive Disney Edition - Prcek pro Japonce

Smart oznámil uvedení omezené edice modelu ForTwo Electric Drive čistě pro Japonský trh, která ponese označení Disney Edition.

Speciální model se chlubí kombinací čtyř barev karoserie, které jsou používané u společnosti Disney: žlutá, bílá, černá a červená. Uvnitř kabiny jsou kožená sedadla s červeným prošíváním a nápisy " Disney Edition" na podlahových rohožích.

K dispozici nebudou žádné mechanické změny, takže Smart ForTwo Electric Drive Disney Edition je poháněn stejným motorem o výkonu 55 kW a 130 Nm, spolu s magneto elektromotorem spolupracujícím s 17,6 kWh lithium-iontovou baterií. Zrychlení z 0-100 km / h se odehraje za 11,5 sekundy a vůz dosáhne maximálky 125 km / h, přičemž maximální dojezd na jedno nabití činí 90 145 km.

Jakmile je baterie vybitá, její opětovné nabití potrvá sedm hodin u běžné nabíječky, ale na vybraných trzích Smart nabízí volitelnou rychlo nabíječku, která baterii dobije za pouhých 60 minut. Model stojí 3.990.000 jenů a bude vyroben jen ve 40 kusech, které najdou své zákazníky letos v prosinci.

Zdroj: response.jp

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy