Alfa Romeo Brera by Vilner - o něco větší špetka luxusu

Sportovní italské kupé Alfa Romeo Brera je na trhu již pěknou řadu let a roky existence se projevují na jeho vzhledu a kabině.

Proto se bulharský odborník Vilner rozhodl Alfu oživit a přišel s další úpravou. Tím slovem další je myšleno to, že už v roce 2009 Vilner uvedl speciální edici Alfa Romeo Brera Itálie Independent, která byla postavena v omezené sérii čítající 900 kusů. Modelu tehdy dostal titanový matný lak karoserie, červené brzdové třmeny a 18-palcová matná kola z lehké slitiny.

Kabina je nyní doslova zabalena do kombinace Alcantary, kůže Nappa a autentické hadí kůže. Kromě toho, Vilner použil červené kontrastní prošití spolu s výšivkou, která představuje východoasijské dračí téma. Sedadla mají nyní vodorovné červené pruhy vyrobené z kůže Nappa, zatímco bezpečnostní pásy mají podobnou červenou povrchovou úpravu. Černá kůže s červeným kontrastním prošíváním byla aplikována i na výplne dveří, zatímco strop teď nese pro změnu Alcantaru. Dračí téma můžeme vidět také na zadní straně předních sedadel a Vilner vyměnit plastové lišty na palubní desce a za potahy z černé hadí kůže.

Zdroj: Vilner

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy