Abarth 500 dostane balíček Custom Track Package

Společnost Abarth oznámila plány nabízet speciální edici modelu 500 s paketem Custom Track Package, jenž vůz dostane na oslavu 65. let existence společnosti.

Výroba bude omezena na 65 kusů a všechny z nich dostanou šedý metalický lak karoserie Grey Metallic a vnější speciální barevné schéma. Za litými deseti paprskovými koly o rozměru 17 palců se ukryjí žluté brzdové třmeny a vzadu se usadní nový duální výfukový systém z oceli. V kabině přibude nový sedmi-palcový TFT displej na přístrojové desce a sportovní sedadla. K dispozici je také systém Blue & Me Bluetooth a hands-free systém s ovládacími prvky umístěnými na volantu.

O výkon se postará 1,4-litrový přeplňovaný benzínový motor s výkonem 135 koní a s 206 Nm točivého momentu. S ním 500 Custom Track Package zychlí z 0-100 km / h) za 7,9 sekundy a dosháne maximální rychlosti 204 km / h.

Cena začíná na částce 24.990 liber, přičemž majitelé ke svým Abarthům 500 Custom Track Package dostanou i službu Abarth Track Experience, jenž dává zákazníkům možnost zazávodit si na okruzích jako jsou Donington Park, Brands Hatch a nebo Oulton Park.

Zdroj: Abarth

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy