Škoda Fabia III. další fotky

Tuzemská Škodovka nedávno uveřejnila oficiální fotografie Fabie třetí generace. Od té doby, jsme od ní žádné další neviděli. Na světlo světa se však vynořily dva snímky, které pocházejí zřejmě z katalogu.

Jak vypadá nová Fabie, si můžeme představit díky dvěma fotografiím. Přední i zadní část je zachycena z mírného úhlu. Snímky čistě z profilu, jsme doposud neměli. A to byla velká škoda, protože z profilu vynikají křivky nové Fabie snad nejvíce.

Jak to už v katalozích bývá, auta jsou tam zobrazována tak, jak nejlépe vypadají, což je většinou v nejvyšších výbavách. Stejně tomu tak je i v případě těchto fotografií. Fabie v modré metalíze, s tónovanými skly, tmavými světlomety a mlhovkami a v neposlední řadě s velmi působivými litými disky kol v designu, který jsme ještě neviděli.

Jak budou vypadat „nižší“ výbavy, to si ještě musíme chvíli počkat. Stejně tak i na cenu, o které se ještě jedná v německém Volkswagenu. Údajně má být velmi zajímavá a s kombinací cena/výbava, se bude jednat o velmi lákavou a výhodnou nabídku. Zda k tomu skutečně dojde, to se teprve uvidí. Kolik typujete, že bude stát „nejlevnější“ Fabie? Náš typ je 229 900,-, vaše typy nám pište na Facebook nebo zde do komentářů.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy