Opel ukázal tajemný vůz, bude to nástupce Calibry?

Německý Opel včerejškem vypustil na internet hodně tajemný snímek, na kterém je zachycen plánovaný model značky, jehož debut se má uskutečnit na autosalonu v Moskvě.

Společnost odmítla rozvést, o co se vlastně jedná, ale podle snímku lze při bližším prozkoumání rozpoznat poměrně malé auto, které je nejspíše ve verzi kupé nebo roadster. Přes plachtu jsou k vidění i ostře vypadající světlomety, mezi kterými je umístěna široká mřížka chladiče.

Někteří dokonce začali hned spekulovat, zda se nejedná o nástupce slavného sportovního kupé z 90. let, jenž neslo označení Calibra. Ta se pyšnila velice nízkým koeficientem odporu vzduchu a její nejsportovnější verze s dvoulitrovým motorem a pohonem všech kol dokázala na silnici potrápit hodně konkurentů.

Vůz na snímku by navíc mohl čerpat hodně od dříve představeného konceptu Monza, který debutoval na autosalonu ve Frankfurtu v roce 2013. Více informací není zatím k dispozici, budeme si tak muset všichni počkat na autosalon Moskva Motor Show, který začíná 27. srpna.

Zdroj: Twitter přes Carscoops

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy