Cadillac Escalade Platinum 2015 plně odhalen

Americký Cadillac včera představil nejlepší verzi svého obřího modelu Escalade s označením Platinum.

Vůz apeluje na náročné klienty, kteří chtějí jen to nejlepší, proto verze Platinum nabízí chromované lišty a 22-palcová litá kola. Větší změny se vyskytují samozřejmě v kabině, sedadla jsou potažena kůží Nappa, na středovém panelu a dveřních výplních se nachází exotické dřevěné obložení. Tento model má také kůží potaženou palubní desku a chlazenou schránku ve středové konzoly.

Na podlaze majitele přivítají prémiové podlahové rohože s nápisy "Platinum", prahové lišty nesou taktéž plaketu s nápisem Platinum. Mezi další výbavu velkého Escalade se řadí vyhřívaná přední sedadla, jenž je možné nastavit v 18 směrech a nebo zábavní systém pro zadní sedadla se dvěma sedmipalcovými obrazovkami v předních opěrkách hlavy.

Escalade a Escalade Platinum také obdrželi novou osmistupňovou automatickou převodovku, internetové 4G LTE připojení, Surround View kamerou a mnoho dalšího. Potenciální kupec tak bude více než spokojen. Cadillac Escalade Platinum se začne v USA prodávat koncem tohoto roku a jeho cena začne na 90.270 amerických dolarech (v přepočtu 1,8 milionu Kč).

Zdroj: GM

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy