Digitální vize nové generace Volkswagenu Phaeton

Druhá generace Volkswagenu Phaeton se nám dneškem ukázala díky počítačovému návrhu designéra se jménem Theophilus Chin.

Zcela nový Phaeton se hned tak určitě neukáže, i to však Theophiluse nezastavilo v jeho představách a rozhodl se, že dlouhé čekání nám spestří svým návrhem. I když mnozí z nás doufají, že Phaeton nové generace už nebude takový propadák, nakonec se některé zdroje chlubí informacemi, že se bude jednat jen a pouze o přerostlý Passat.

Plánované uvedení nového Phaetonu do Spojených států se očekává v roce 2018 nebo 2019, přičemž se očekává, že vyjede na platformě MLB Evo. Volkswagen také slibuje, že Phaeton bude nejlepší ve své třídě a bude velmi luxusní. Vzhledem k tomu, že USA se dočká Phaetona v roce 2018/2019, Evropa se s ním přivítá už v roce 2017.

Přesto, že první generace vydržela ve výrobě 12 let, je vlastně ještě stále v prodeji, v Německu jeho cena činí stále 71 200 Eur. Po celou dobu své dlouhé životnosti byl Phaeton v roce 2007 faceliftován,  zatímco o tři roky později obdržel další modernizaci. i tak se nikdy nejednalo o oblíbený model, ale Volkswagen vždycky říkal, že právě tato zkušenost pomohla značce vyvíjet nové technologie, které si našly cestu do menších modelů.

Zdroj: theophiluschin.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy