V USA se chystá aukce 200 historických vozidel značky Chevrolet

Již postarší obchodní zastoupení značky General Motors pošle do prodeje celou svou kolekci vozidel, které čítají 200 kousků.

Vozy pocházejí ze sbírky Bullock Family Collection a jejich aukce se bude konat letos 6. září ve mestě Grant, ve státě Nebraska.  Aukci bude organizovat VanDerBrink Auctions a čeká se velký zájem sběratelů, vždyť v aukci se najdou kousky věhlasných jmen, které už dnes většinou pohltila rez či kopřivy.

Přibližně 200 klasických vozů tak najde svého nového majitele. Za zmínku stojí například Ford Model A z roku 1931, Ford School Bus z roku 1934, Ford Pickup z let 1936/7, Pontiac GTO Judge z roku 1969, Cadillac Model 60 ročník 1938, Chevrolet Cameo Pickup rok 1957 či Cadillac Eureka Body Earse z roku 1959 a mnoho dalších.

Bullock Family Collection měla také restaurátorskou dílnu, takže některé z uvedených modelů jsou v naprosto dokonalém stavu. Další modely jsou taktéž v dobrém stavu, ale je potřeba je dát do dobrých rukou a ty případní zájemci na aukci mít jistě budou.

Zdroj: Stodola Najde přes Carscoops

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy